Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto gaminimo technologijos
   
   
   
1
naudingas +2 / nenaudingas -1

Maisto gaminimo technologijos

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Žuvies patiekalai. Pirminis žuvies paruošimas. Sūdyta žuvis. Virta žuvis. Šutinta žuvis. Troškinta žuvis. Kepta žuvis. Apkepta žuvis. Malta žuvis. Maltos žuvies pusgaminiai. Natūralios žuvies patiekalai. Žuvies filė paruošimas. Žuvies filė be odos paruošimas. Plekšnės filė paruošimas. Žuvų ikrai. Eršketinių žuvų ikrai. Lašišinių žuvų ikrai. Tankiatinklių žuvų ikrai. Bestuburiai ir jūros gėrybės. Paruošimas ir panaudojimas. Krevetės. Krevečių lukštenimas. Vėžiai. Omarai. Jūros dumbliai. Krabai. Kalmarai. Šakutės. Austrės ir midijos. Sraigių patiekalai. Paukštienos patiekalai. Pirminis paukštienos paruošimas. Krūtinėlė. Šlaunelės. Likusi mėsa. Atliekos. Kiaulienos patiekalai. Skerdiena. Kiaulienos panaudojimas pagal rūšį. I rūšies kiauliena. II rūšies kiauliena. Kiaulienos patiekalų ruošimas. Virta ar šutinta kiauliena. Kepta kiauliena. Troškinta kiauliena. Kiaulienos patiekalų pavyzdžiai. Kiaulienos nugarinės kepsnys "kelmas". Įdaryti kiaulių kulniukai. Jautiena. Jaučių skerdenos išpjaustymas. Jautienos panaudojimas pagal rūšį. Aukščiausios rūšies jautiena. 1- os rūšies jautiena. 2-os rūšies jautiena. Jautienos patiekalų ruošimas. Virta ar šutinta jautiena. Kepta jautiena. Troškinta jautiena. Porcijinių mėsos kepsnių ruošimas. Galvijų nugarinės ruošimas kepimui. Lašinukų smaigstymas į veršienos ar jautienos kepsnį. Totoriškas bifšteksas. Pasaulio virtuvės. Kinų virtuvė. Dantų krapštukai. Gėrimai. Makaronai. Soja. Ryžiai. Gaminimas. Pekino antis. Graikų virtuvė. Mėsa. Moussaka. Daržovės. Sūris. Desertai. Bakalava. Vaisiai. Italų virtuvė. Spageti. Pusryčiai. Pietūs. Romos salotos. Desertai. Vakarienė. Vokiečių virtuvė. Pietūs ir vakarienė. Desertai. Gėrimai. Prancūzų virtuvė. Mėsa. Sūris. Pusryčiai. II-ieji pusryčiai. Pietūs. Desertas.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-12-13
DalykasMaisto technologijos konspektas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasKonspektai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis26.37 KB
Autoriuskristina
Viso autoriaus darbų11 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas3
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word egzui [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Konspektai
  • 10 puslapių 
  • Kauno kolegija / 3 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+2
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą