Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Jūros gėrybės

  
 
 
1234567891011
Aprašymas

Jūros gėrybių serviravimas. Ikrai. Austrės. Omarai. Langustai. Šalti užkandžiai iš jūros moliuskų. Vėžiai. Moliuskai. Staltiesių bei servetėlių užtiesimas. Gėrimų parinkimas. Baltieji vynai. Šampanas. Puokštės stalui papuošti. Kaip pasirinkti moliuskus ir jūrų gėrybes. Kaip darinėti vandenų gėrybes. Įrankiai. Verpstės formos žuvys: kaip pašalinti žvynus bei žiaunas ir išvalyti. Verpstės formos žuvys: kaip supjaustyti filė arba griežinėliais. Kaip išdaryti ir paruošti sepijas bei kalmarus. Kaip išvalyti ir paruošti aštuonkojus. Kaip paruošti midijas. Kaip ruošti krevetes ir pašalinti jų vidurius. Kaip išlukštenti omarus. Receptai (Krevečių kokteilis, Midijos su migdolais).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-10-21
DalykasMaisto technologijos konspektas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasKonspektai
Apimtis10 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis368.51 KB
AutoriusŠarūnė
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2008 m
Klasė/kursas10
Mokytojas/DėstytojasM. Baranauskienė
Švietimo institucijaKauno "Žiburio" vidurinė mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word Juros gerybes [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Konspektai
  • 10 puslapių 
  • Kauno "Žiburio" vidurinė mokykla / 10 Klasė/kursas
  • M. Baranauskienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą