Šperos.lt > Biologija > Genetika > Genų inžinerija ir genetiškai modifikuotas maistas

Genų inžinerija ir genetiškai modifikuotas maistas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Genų inžinerija. Augalų ir gyvūnų modifikacija. GMO produktai pasaulyje. GMO maisto saugumas. Alergijos. Atsparumas antibiotikams. Herbicidų poveikis. Substancinis ekvivalentiškumas. Chemikalų poveikis. Farmaciniai augalai. GMO poveikis laukinei gamtai. Kaip GMO gali išplisti natūralioje gamtoje. Grėsmė bio-įvairovei. Bt-toksinai. Viešasis GM maisto supratimas. Gyvūnai ir augalai. GMO naudojimą reglamentuojantys įstatymai. Lietuva ir GMO. GMO teisinė bazė Lietuvoje. Kaip išvengti GM maisto. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

22 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 842.12 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą