Šperos.lt > Biologija > Genetika > Genetiškai modifikuoti organizmai ir maisto produktai

Genetiškai modifikuoti organizmai ir maisto produktai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Tikslai ir uždaviniai. Literatūros apžvalga. Genetiškai modifikuoti organizmai ir maistas. Viešasis genetiškai modifikuoto maisto supratimas. Gyvūnai ir augalai. Genetiškai modifikuoti organizmai – teigiamas požiūris. GMO- naujas būdas spręsti senas problemas. Kas yra genetinė modifikacija? Kas yra genetinė inžinerija? Kaip kuriami GMO? Ką pakeičia genetinė modifikacija ir kokia iš jos nauda? Kuo GM skiriasi nuo tradicinio kryžminimo? Ar GM produktai turi būti specialiai ženklinami? Ar sveika valgyti genetiškai modifikuotą maistą? Ar žmonės arba gyvūnai valgantys GM maistą tampa GMO? Ar GMO genai "pabėgs" į aplinką, sukurdami nenumatytas pasekmes? Ar genetinė modifikacija naudojama tik maisto gamyboje? Ar etiška perkelti genus į kitus organizmus?Nuomonių įvairovė. GMO – neigiamas požiūris. GM maisto poveikis sveikatai. Trečiojo pasaulio šalys - GMO taikinys? Kaip GMO gali išplisti natūralioje gamtoje? Grėsmė bio-įvairovei. Kaip išvengti GM maisto. Žodynėlis. Praktinio darbo medžiaga. Praktinio darbo analizė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

25 psl.

Lygis:

9 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Žvėryno gimnazija

Failo tipas:

Microsoft Word 1003.52 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą