Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Biologija>Genetika>Genetiškai modifikuoti organizmai ir maisto produktai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Genetiškai modifikuoti organizmai ir maisto produktai

  
 
 
123456789101112131415161718192021222324252627
Aprašymas

Įvadas. Tikslai ir uždaviniai. Literatūros apžvalga. Genetiškai modifikuoti organizmai ir maistas. Viešasis genetiškai modifikuoto maisto supratimas. Gyvūnai ir augalai. Genetiškai modifikuoti organizmai – teigiamas požiūris. GMO- naujas būdas spręsti senas problemas. Kas yra genetinė modifikacija? Kas yra genetinė inžinerija? Kaip kuriami GMO? Ką pakeičia genetinė modifikacija ir kokia iš jos nauda? Kuo GM skiriasi nuo tradicinio kryžminimo? Ar GM produktai turi būti specialiai ženklinami? Ar sveika valgyti genetiškai modifikuotą maistą? Ar žmonės arba gyvūnai valgantys GM maistą tampa GMO? Ar GMO genai "pabėgs" į aplinką, sukurdami nenumatytas pasekmes? Ar genetinė modifikacija naudojama tik maisto gamyboje? Ar etiška perkelti genus į kitus organizmus?Nuomonių įvairovė. GMO – neigiamas požiūris. GM maisto poveikis sveikatai. Trečiojo pasaulio šalys - GMO taikinys? Kaip GMO gali išplisti natūralioje gamtoje? Grėsmė bio-įvairovei. Kaip išvengti GM maisto. Žodynėlis. Praktinio darbo medžiaga. Praktinio darbo analizė. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-12-18
DalykasGenetikos referatas
KategorijaBiologija >  Genetika
TipasReferatai
Apimtis25 puslapiai 
Literatūros šaltiniai13
Dydis1003.52 KB
AutoriusVioleta
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2005 m
Klasė/kursas9
Mokytojas/DėstytojasV. Kančiauskas
Švietimo institucijaVilniaus Žvėryno gimnazija
Failo pavadinimasMicrosoft Word titulinis [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 25 puslapiai 
  • Vilniaus Žvėryno gimnazija / 9 Klasė/kursas
  • V. Kančiauskas
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą