Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai

Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Pienas. Kefyras. Rūgpienis. Pasukos. Jogurtai. Rauginto pieno gėrimai. Grietinė. Grūdėta varškė. Varškės desertai. Saldūs sūreliai. Fermentiniai sūriai. Ledai. Didžiausi pieno trūkumai. Pienas - gyvulinės kilmės baltymų šaltinis. Kokie pieno produktai yra sveikiausi? Pieno tyrimai. Pieno juslinės savybės. Spalva. Kvapas. Konsistencija. Skonis. Rūgštingumas. Pieno rūgštingumo nustatymas pagal Ternerį. Pieno tankis arba lyginamasis svoris. Pieno riebumas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 22.43 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą