Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Įvadas. Stalo serviravimas. Pusryčių stalo serviravimas. Pusryčių stalo serviravimas konkrečiam asmeniui. Maisto grupės kokybiniai rodikliai. Daržovių kokybiniai rodikliai. Kiaušinių kokybiniai rodikliai. Vieno produkto gaminimo būdai. Išvados.

Ištrauka

Gyvenime yra daug malonių dalykų: kinas, knygų skatymas, kelionės, draugų susiburimai ir pasisedėjimai, maisto gamyba, ir, žinoma, to maisto valgymas. Maistas mums, žmonėms, yra būtinas kad galėtume augti, vystytis, ir normaliai funkcionuoti. Tačiau tai ir begalinis malonumas. Juk jau nuo senų laikų žmogus vis ieškodavo kaip skaniau ir išradingiau pagaminti patiekalus. Tačiau nemažiau svarbus yra pats maisto pateikimas. Kartais patieklai gali būti ir patys paprasčiausi, neįmantriausi, bet patiekiami kaip karališkoje puotoje. Tad maisto serviravimas yra neatsiejamas veiksnys, įtakojantis maisto "kokybę". Šiame darbe aptarsiu tiek stalo serviravimo ypatumus, tiek maisto kokybės rodiklius ir gamybos technologijas.
Šis darbas sudarytas iš 3 pagrindinių dalių. Skyriuje II. Stalo serviravimas kalbėsime, kaip turi būti serviruojamas stalas pusryčiams, kokie tam yra keliami reikalavimai. Šiame skyriuje parinksime, koks maistas bus patiekiamas pusryčiams. Ir priklausomai nuo parinkto maisto, kaip turi būti serviruojamas stalas tuo konkrečiu atveju.
Skyrius III. Maisto grupių kokybiniai rodikliai skirtas aptarti maisto produktams keliamus kokybinius reikalavimus. Bus pasirinktos dvi grupės maisto produktų – kiaušiniai ir daržovės.
Skyriuje IV. Vieno produkto gaminimo būdai aprašysiu galimas kiaušinių virimo ir kepimo technologijas. Kiaušinis yra pasirinktas kaip pagrindinis pusryčių patiekamas, todėl būtent apie jį ir kalbėsiu šiame skyriuje. Galiausiai darbo pabaigoje bus suformuotos išvados ir pateiktas sąrašas naudotos lietrtūros. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2011-06-03
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis11 puslapių 
Literatūros šaltiniai6
Dydis326.29 KB
Autoriusliubsig
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasV. Šiaulienė
Švietimo institucijaŠiaulių Universitetas
FakultetasMenų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Stalo serviravimo ypatumai maisto kokybes rodikliai ir gamybos technologijos [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 11 puslapių 
  • Šiaulių Universitetas / 2 Klasė/kursas
  • V. Šiaulienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą