Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Maisto technologija
> Sūrelių kokybinis ir kiekybinis sudėties vertinimas
Sūrelių kokybinis ir kiekybinis sudėties vertinimas
10.0
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įžanga. Sūrelių cheminė sudėtis. Maisto produkto kokybinis vertinimas. Maisto produkto kiekybinis vertinimas. Reagentų tirpalų ruošimas. Neutralizacijos metodas. Maisto produkto kokybinės sudėties svarba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Maisto technologija
Apimtis:
12 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
25.53 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Šokoladas (2)
Produkto analizė: šokoladas "Karūna"
Šokoladas