Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Prancūzų tautos mitybos ypatumai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Prancūzų tautos mitybos ypatumai

  
 
 
12345678910111213141516
Aprašymas

Maitinimo organizavimo pagrindų referatas. Įvadas. Prancūzų virtuvė: regionų margumas. Normandija. Bretana. Luara. Provansas. Overnė. Elzasas. Dordonė. Burgundija. Sraigės prancūzų virtuvėje. Varlių šlaunelės – tik restoranuose. Paslaptingieji triufeliai. Prieskoniai. Sūrių įvairovė . Prancūzijos vynai. Elgesys prie stalo. Patiekalų receptai. Prancūziška svogūnų sriuba. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-10-19
DalykasMaisto technologijos referatas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasReferatai
Apimtis14 puslapių 
Literatūros šaltiniai6
Dydis126.52 KB
AutoriusJolanta
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasJ. Savickienė
Švietimo institucijaTarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla
FakultetasVadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Prancuzu tautos mitybos ypatumai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 14 puslapių 
  • Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla / 3 Klasė/kursas
  • J. Savickienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą