Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Prancūzų tautos mitybos ypatumai

Prancūzų tautos mitybos ypatumai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Maitinimo organizavimo pagrindų referatas. Įvadas. Prancūzų virtuvė: regionų margumas. Normandija. Bretana. Luara. Provansas. Overnė. Elzasas. Dordonė. Burgundija. Sraigės prancūzų virtuvėje. Varlių šlaunelės – tik restoranuose. Paslaptingieji triufeliai. Prieskoniai. Sūrių įvairovė . Prancūzijos vynai. Elgesys prie stalo. Patiekalų receptai. Prancūziška svogūnų sriuba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 126.52 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą