Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Cheminė mėsos sudėtis
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Cheminė mėsos sudėtis

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Gyvulio organizmo sudėtis. Organiniai komponentai-baltymai. Baltymo cheminė sudėtis. Baltymo struktūra. Baltymo molekulės struktūra. Baltymų savybės ir technologinės problemos. Kolagenas. Aktinas, miozinas. Mioglobinas. Mioglobino sąveika su deguonimi. Mioglobino molekulė, sąveika su O2. Mioglobino reakcija su dujomis. Nebaltyminės medžiagos. Ekstraktinės neazotinės medžiagos. Ekstrakt. azotinės medžiagos. Lipidai - funkcijos. Lipidų sudėtis. Riebalų rūgštys skirstomos pagal. Lipidų savybės. Riebalų rūgščių kompozicijos. Omega-3,-6. Kiti svarbūs lipidai. Lipidai ir technologinės problemos. Vitaminai. Vitaminai ir technologinės problemos. Neorganinės medžiagos. Neorganinės medžiagos ir technologinės problemos. Išvados. Darbas iliustruotas paveikslėliais (5 skaidrės).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-10-11
DalykasMaisto technologijos pristatymas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasPristatymai
Apimtis34 skaidrės
Literatūros šaltiniai0
Dydis657.9 KB
AutoriusAsta
Viso autoriaus darbų6 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasŠalaševičienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Chemine mesos sudetis [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 34 skaidrės
  • Kauno kolegija / 3 Klasė/kursas
  • Šalaševičienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą