Šperos.lt > Kita > Maisto technologija > Riebalų kiekio ir maistinės vertės ženklinimo ypatumai fermentiniuose, nokinamuose, pelėsiniuose sūriuose

Riebalų kiekio ir maistinės vertės ženklinimo ypatumai fermentiniuose, nokinamuose, pelėsiniuose sūriuose

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Trumpa sūrių charakteristika. Trumpa sūrio su pelėsiu technologija. Tyrimo rezultatai. Pavyzdys 1. Pavyzdys 2. Pavyzdys 3. Pavyzdys 4. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 1.46 MB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą