Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Riebalų kiekio ir maistinės vertės ženklinimo ypatumai fermentiniuose, nokinamuose, pelėsiniuose sūriuose
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Riebalų kiekio ir maistinės vertės ženklinimo ypatumai fermentiniuose, nokinamuose, pelėsiniuose sūriuose

  
 
 
1234567891011121314
Aprašymas

Įvadas. Trumpa sūrių charakteristika. Trumpa sūrio su pelėsiu technologija. Tyrimo rezultatai. Pavyzdys 1. Pavyzdys 2. Pavyzdys 3. Pavyzdys 4. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-04-22
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis9 puslapiai 
Literatūros šaltiniai15
Dydis1.46 MB
AutoriusSigita
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2008 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasD. Sekmokienė
Švietimo institucijaLietuvos sveikatos mokslų universitetas
FakultetasVeterinarijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Riebalu kiekio ir maistines vertes zenklinimo ypatumai fermentiniuose nokinamuose pelesiniuose suriuose [speros.lt].doc
 

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 9 puslapiai 
  • Lietuvos sveikatos mokslų universitetas / 4 Klasė/kursas
  • D. Sekmokienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą