Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto chemija ir analizė (3)
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Maisto chemija ir analizė (3)

  
 
 
123456789101112131415
Aprašymas

6 laboratoriniai darbai. Laboratorinis darbas Nr.1. Baltymų išskyrimas pagal jų tirpumą. Paprastieji baltymai skirstomi į grupes pagal tai, kokiame tirpiklyje jie geriausiai tirpsta. Šis darbas iliustruoja baltymų tirpumą skirtinguose tirpikliuose. Baltymai aptinkami biureto reakcija. Bandymas atliekamas su augaliniais baltymais, išskiriamais iš miltų.Tiriamieji objektai. Darbo eiga. Bandymo rezultatai. Išvada. Laboratorinis darbas Nr.2. Baltymų kiekio maisto produktuose nustatymas Pagal azotą kjeldalio metodu. Bendrojo baltymų kiekio nustatymas. Metodo esmė. Darbo eiga. Mėginio mineralizavimas. Mėginio distiliavimas. Distiliato titravimas ir rezultatų apskaičiavimas. Išvada. Laboratorinis darbas Nr.3. Sacharozės inversija ir įvairių veiksnių įtaka jos laipsniui. Darbo esmė. Darbo eiga. Redukuojančiu sacharidų nustatymo eiga. Skaičiavimai. Išvados. Laboratorinis darbas Nr.4. Krakmolas ir jo pokyčiai šildant. Darbo esmė. Stebėjimų rezultatai surašomi į lentelę. Išvada. Laboratorinis darbas Nr.5. Maisto produktų rūgštingumo nustatymas. Pieno produktų rūgštingumo nustatymas. Išvada. Laboratorinis darbas Nr.6. Pieno traukinimas šliužo fermentu. Darbo esmė. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-10-28
DalykasMaisto technologijos laboratorinis darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasLaboratoriniai darbai
Apimtis13 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis37.15 KB
AutoriusJurga
Viso autoriaus darbų5 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasKeršienė
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasCheminės technologijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Maisto chemija ir analize (3) [speros.lt].doc
 

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą