Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Maisto technologija>Maisto chemija ir analizė
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto chemija ir analizė

  
 
 
12345678910
Aprašymas

Maisto chemijos ir analizės namų darbas. Kokioje būklėje vanduo gali būti maiste? Suklasifikuokite drėgmės nustatymo maiste metodus. Trumpai apibūdinkite Hunter maisto spalvos įvertinimo sistemą. Parašykite 3 jums žinomų ksantofilų formules? Kuriuose produktuose jie aptinkami ir kuo svarbūs? Paaiškinkite lipidų fotooksidacijos mechanizmą. Pavadinkite šiuos junginius ir trumpai apibūdinkite jų reikšmę maistui ar kokiu tikslu jie vartojami. Kodėl tokoferolis yra žymiai stipresnis antioksidantas gyvuose audiniuose (in vivo)? Į kokias grupes yra skirstomi emulsikliai? Kokiomis savybėmis turi pasižymėti emulsiklio molekulė? Iš kokių etapų susideda netiesioginiai SO2 nustatymo metodai?

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-10-15
DalykasMaisto technologijos namų darbas
KategorijaKita >  Maisto technologija
TipasNamų darbai
Apimtis9 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis108.89 KB
AutoriusJurga
Viso autoriaus darbų5 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/Dėstytojasprof. R. Venskutonis
Švietimo institucijaKauno Technologijos Universitetas
FakultetasCheminės technologijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Maisto chemija ir analize [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 9 puslapiai 
  • Kauno Technologijos Universitetas / 4 Klasė/kursas
  • prof. R. Venskutonis
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą