Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Bufeto darbo organizavimas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Bufeto darbo organizavimas

  
 
 
12345678910111213141516171819
Aprašymas

Cecho gamybinės programos sudarymas. Lankytojų skaičiaus. Gamybinių patalpų kiekis. Planinis valgiaraštis. Gaminami patiekalai. Desertų technologinės schemos. Gaminamų patiekalų energetinė vertė. Patiekalų pardavimo grafikas. Žaliavų suvestinė. Tiekėjų parinkimas ir reikalingos programai darbo jėgos nustatymas. Darbo jėgos skaičiavimas. Įrengimų skaičiavimas ir darbo vietų įrengimas. Įrengimų sąrašas. Gamybinių patalpų plotas.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-06-04
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis16 puslapių 
Literatūros šaltiniai3
Dydis54.09 KB
AutoriusRaima
Viso autoriaus darbų3 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasR. Labutienė
Švietimo institucijaMarijampolės kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Gamyba [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 16 puslapių 
  • Marijampolės kolegija / 3 Klasė/kursas
  • R. Labutienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą