Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Bufeto darbo organizavimas

Bufeto darbo organizavimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Cecho gamybinės programos sudarymas. Lankytojų skaičiaus. Gamybinių patalpų kiekis. Planinis valgiaraštis. Gaminami patiekalai. Desertų technologinės schemos. Gaminamų patiekalų energetinė vertė. Patiekalų pardavimo grafikas. Žaliavų suvestinė. Tiekėjų parinkimas ir reikalingos programai darbo jėgos nustatymas. Darbo jėgos skaičiavimas. Įrengimų skaičiavimas ir darbo vietų įrengimas. Įrengimų sąrašas. Gamybinių patalpų plotas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

16 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 54.09 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą