Reikalavimai žaliavoms, jų charakteristika. Chalvos gamybos technologija. Chalvos kokybė. Išvados. Darbas iliustruotas nuotraukomis.
Pramonė ir gamyba, namų darbas(6 puslapiai)
2008-05-09
Romo atsiradimo istorija. Romo įvairovė. Skirstymas pagal regionus. Romo rūšys. Romo gamybos technologija. Brandinimas. Distiliavimas. Išlaikymas. Romas valgio gaminime.
Pramonė ir gamyba, namų darbas(8 puslapiai)
2008-05-06
Asmens dirbančio kompiuteriu saugos ir sveikatos instrukcija: bendroji dalis. Profesinės rizikos veiksniai. Saugo priemones nuo jų poveikio. Dirbančio kompiuteriu veiksmai prieš darbo pradžią. Dirbančio kompiuteriu veiksmai darbo metu. Dirbančio kompiuteriu veiksmai avariniais atvejais. Dirbančio kompiuteriu veiksmai baigus darbą.
Sauga, namų darbas(5 puslapiai)
2006-08-30
Įvadas. Darbo sutarties sąvoka. Darbo sutarties šalys. Darbo sutarties turinys. Darbo sutarties keitimas. Perkėlimas į kitą darbą darbdavio valia. Perkėlimas į kitą darbą darbuotojo valia. Darbo sąlygų keitimas. Darbo sutarties pasibaigimas. Darbo sutarties pavyzdys. Išvados.
Darbo teisė, referatas(9 puslapiai)
2006-08-30
Fermentai. Fermento veikimo mechanizmas. Fermentų klasifikacija. Fermentų sudėtis ir savybės. Paprasti ir sudėtiniai fermentai. Kofaktoriai ir kofermentai. Kofermentų klasifikacija, atstovai. Fermentinės katalikės mechanizmai. Fermentų aktyvumo vienetai. Izofermentai. Fermentų inhibitoriai:(ne)+(be) konkurenciniai. Alosteriniai fermentai. Fermentų aktyvumo ir kiekio reguliavimo principai.
Chemija, namų darbas(11 puslapių)
2006-12-30
Mityba: grūdai. Įvadas. Grūdų cheminė sudėtis. Technologinių procesų įtaka perdirbimui, paruošimui, vartojimui, pateikimui. Grūdų poveikis organizmui. Išvados.
Biologija, namų darbas(9 puslapiai)
2007-10-22
Kalbos kultūros užduotys: Su kiekvienu pateiktu žodžiu sugalvokite po du sakinius, kurių viename žodis būtų pavartotas taisyklingai, o kitame – klaidingai. Padarytą klaidą ištaisykite. Sukirčiuokite žodžius ir žodžių junginius. Sukirčiuokite Vilniaus miesto dalių pavadinimus. Pasirinkite tris skirtingų kirčiuočių vietovardžius, juos išlinksniuokite ir sukirčiuokite. Ištaisykite įvairias kalbos klaidas.
Kalbos kultūra, namų darbas(6 puslapiai)
2006-08-31
Konditerinių gaminių etiketės. Maisto priedai miltiniuose konditerijos gaminiuose. Populiariausi ir dažniausiai. Naudojami maisto priedai konditerijos gaminiuose. Mėsos gaminių etiketės. Maisto priedai mėsos gaminiuose. Populiariausi ir dažniausiai naudojami maisto priedai mėsos gaminiuose. Išvados. Grūdų produktai. Maisto produktų analizės metodai. Grūdų produktų analizė. Išvados.
Maisto technologija, namų darbas(28 puslapiai)
2006-12-31
Įvadas. Monopolinės konkurencijos rinka ir jos požymiai. Monopolinės konkurencijos firmos trumpuoju pusiausvyros laikotarpiu. Monopolinės konkurencijos firmos ilgojo laikotarpio pusiausvyra. Monopolinės konkurencijos rinkos ekonominis efektyvumas. Reklamos vaidmuo. Išvados.
Mikroekonomika, referatas(9 puslapiai)
2006-08-30
Įvadas. Maisto produktų juslinės savybės. Fiziologiniai ir psichologiniai veiksniai, turintys įtakos jusliniam vertinimui. Juslinės analizės atlikimo sąlygos. Pagrindiniai juslinės analizės metodai. Prancūziško batono juslinis įvertinimas. Išvados.
Kita, namų darbas(19 puslapių)
2008-05-06
Verslo organizavimo formos ir jų palyginimai ( + ar - ). Individualios įmonės steigimo tvarka. Individualios įmonės steigimas. IĮ "Saldumynų šalis" verslo tikslai ir marketingas. Įmonės ir jos partnerių ryšiai. Kad verslas klestėtų, įmonė privalo daryti. Apskaičiuoti bendrą sterilizavimo talpų gamybinį pajėgumą. Ar užteks įmonei turimų gamybinių pajėgumų gamybos programai įvykdyti. Įmonė planuoja turimus daržovių smulkintuvus pakeisti naujesniais, o tai leistų per valandą susmulkinti 20 proc. daugiau daržovių. Kiek cechui tuomet reiktų daržovių smulkintuvų tam pačiam daržovių kiekiui pagaminti, jeigu visos sąlygos išliktų tos pačios. Apskaičiuoti pilnąją pradinę vertę. Apskaičiuoti proporcingą nusidėvėjimą 10 metų, užpildydami lentelę. Apskaičiuoti galutinę vertę ir fizinį nusidėvėjimo procentą po 4 metų eksploatacijos. Apskaičiuoti: Vidutines mėnesio sūrių atsargas. Atsargų apyvartumą kartais. Atsargų apyvartumą dienomis. Apskaičiuokite reikalingą darbininkų skaičių. Apskaičiuoti įmonės "Šviežias pienas" darbuotojų metinis darbo užmokesčio lėšas ir mokėtiną socialinio draudimo įmokų sumą (30,98%). Apskaičiuoti medaus indelių savikainą. Įvairių rūšių medaus indelio kainą, kai antkainis sudaro 40 % pilnosios savikainos. Apskaičiuoti UAB "Duonelė" bendrąjį ir veiklos pelną bei bendrąjį pelningumą.
Ekonomika, namų darbas(16 puslapių)
2006-12-31
Santrauka. Siūlomo projekto esmė. Verslo aprašymas. Tikslai ir uždaviniai. Produktas. Įmonės charakteristika. Teisinė – politinė aplinka. Ekonominė aplinka. Technologinė aplinka. ekologinė aplinka. Įmonės vieta. Rinka. Vartotojų analizė. Konkurentų analizė. Marketingo planas. Marketingo strategija. Prekės ir paslaugos. Kaina. pateikimas (paskirstymas). Reklama. Veiklos planas. Personalo parinkimas ir reikalavimai. Patalpos ir įrengimai. Rizika. Finansinis planas. Projekto finansavimo poreikis ir finansavimo šaltiniai. Kritinė rizika.
Vadyba, namų darbas(13 puslapių)
2007-10-22