Die Geschichte des Betriebes: AG "Vilniaus pergalė". Konfekt in Schachteln. Likörkonfekte. Glasierte Pralinen. Pralinen. Gelle in Schokoladeüberzung. Karmelle. Zephyre.
Pramonė ir gamyba, referatas(9 puslapiai)
2006-01-16
Kalbos kultūra. Morfologija. Sintaksė. Leksika. Išvada.
Kalbos kultūra, referatas(14 puslapių)
2006-09-11
Konstrukcinių medžiagų apdirbimo būdai. Tekinimas. Sukinio formos. Tekinimo darbų technologija. Užlaida. Arkliuko paskirtis. Skylių apdirbimas. Radialinės staklės. Frezavimas. Frezavimo būdai. Frezavimo darbų technologija. Krumplių įpjovimas. Šlifavimas.
Mechanika, špera(3 puslapiai)
2006-03-21
Kalbos kultūra. Etiketas. Balsių tartis. Priebalsių tartis. Priebalsių tarties klaidos. Dvigarsių tartis. Bendrieji kirčiavimo dėsniai. Pirmoji kirčiuotė. Antroji kirčiuotė. Trečioji kirčiuotė. Ketvirtoji kirčiuotė. Tarptautinių žodžių kirčiavimas. Veiksmažodžių kirčiavimas. Leksika. Semantizmas. Skoliniai. Priešdėlių vediniai. Giminės vartojimo klaidos. Skaičiaus vartojimo klaidos. Laipsnių klaidos. Skaitvardžių vartojimo klaidos. Įvardžių klaidos. Veiksmažodžių vartojimo klaidos. Dalyvio vartojimas. Pusdalyvis. Prieveiksmiai. Dalelytė. Vardininkas. Kilmininkas. Naudininkas. Galininkas. Įnagininkas. Vietininkas. Prielinksnis.
Gramatika, špera(5 puslapiai)
2006-03-13
Elektros variklio parinkimas, kinematiniai skaičiavimai. Kūginių krumpliaračių skaičiavimas. Plokščiadiržes pavaros stipruminis skaičiavimas pagrindinių geometrinių parametrų nustatymas. Guolių parinkimas. Reduktoriaus tepimas. Pleištų parinkimas.
Mechanika, namų darbas(11 puslapių)
2006-09-11
Titrimetrinė analizė. Titravimo metodai. Darbinių tirpalų standartizavimas. Pagrindiniai titrimetrinės analizės metodai. Indikatoriai. Rūgštinės - bazinės sąveikos titravimo kreivės. Oksidacijos ir redukcijos metodai. Oksidacijos ir redukcijos metodo indikatoriai. Permanganatometrija. Permanganatometrijos metodo indikatoriai. Permanganatometrijos metodo taikymas. Jodometrija. Bromatometrija. Nusodinamasis titravimas.
Chemija, špera(7 puslapiai)
2006-03-14
Įvadas. Teorinė dalis. Kodėl pasirinkau šią temą? Darbo tikslas ir uždaviniai. Esamos padėties analizė. Praktinė darbo dalis. Plano ruošimas pobūviui organizuoti. Pobūvio meniu parinkimas. Stalo aptiesalų, indų, įrankių, taurių bei kitų serviruotės elementų parinkimas ir apskaičiavimas. Stalų serviruotės. Svečių aptarnavimo numatymas. Išvados.
Kulinarija, referatas(13 puslapių)
2006-03-13