Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Autoriaus rašto darbai

Autoriaus rašto darbai ( darbai)

Rūšiuoti pagal
  • African cuisine

    Introduction. Ingredients. Terms. Recipes. South African cuisine. From Bobotie to Biryani. The great mielie. The meat of the matter. The Afrikaner kitchen. And the others? South African wine. Chronicle of Cape culture. Wine regions of origin. Top producers, classy winemakers. SA cuisine: glossary of terms. Classics from the West African Cuisine. Vegetables, herbs & spices. The Food of North Africa. About African Cooking. Food preparation. When are this food eaten? What utensils are used while eating, cooking & serving. Where are they found/bought. Importance of food then it comes to cultural activities. What is locally found in most South African cultures/areas.
    Kulinarija, referatas(47 puslapiai)
    2006-04-04
  • Asmenybės tipologija

    Asmenybės tipologija. Ekstravertinis tipas (ekstravertas). Mąstymas. Ekstravertinis mąstymo tipas. Emocijos. Ekstravertinis emocionalus tipas. Jutimas. Ekstravertinis sensorinis tipas. Intuicija. Ekstravagantinis intuityvusis tipas. Intravertinis tipas. Mąstymas. Intravertinis mąstymo tipas. Emocijos. Intraventinis emocionalus tipas. Jutimas. Intravertinis sensorinis tipas. Intuicija. Intravertinis intuityvus tipas. Neurotinės tendencijos (neurotic trends). Konfliktas tarp jų.
    Asmenybės psichologija, referatas(17 puslapių)
    2006-04-03
  • Etiketas verslo organizacijoje ir už jos ribų

    Etiketas ir kasdieninis elgesys organizacijoje. Ką turėtų atminti darbdavys (verslininkas). Dalykinio etiketo reikalavimai. Verslininko išvaizda. Kūno kalba. Elgsena derybų metu. Biuro ar kontoros įranga. Elgesys su klientais. Dalyvavimo renginiuose etiketas. Tarptautinio bendravimo etiketas.
    Etiketas, referatas(38 puslapiai)
    2006-02-22
  • Good manners all over the world

    Darbas anglų kalba. Geros manieros aplink pasaulį. Good manners all over the world. Introduction. Germans suddenly discovered they are ill-mannered. How polite are the Italians? Guide to Finnish customs and manners. Conclusion. Vocabulary.
    Etiketas, namų darbas(12 puslapių)
    2005-05-10
  • Kokteiliai

    PowerPoint pristatymas. "Longdrink". "Atsuktuvas". "Kruvinoji Merė". "Kamparis". "Pina Colada". "Cuba Libre". "Daiquiri". "Gin-tonic". "Margarita". "Mojito". "Motociklo priekaba (Swizzle)". "Toddy".
    Kulinarija, pristatymas(13 )
    2007-05-12
  • Konditeriniai gaminiai

    Migdolinės tešlos charakteristika, paruošimo technologija, gaminių asortimentas. Baltyminės riešutinės tešlos charakteristika, paruošimo technologija, gaminių asortimentas. Paprastas biskvitas. Biskvito rūšys. Biskvitų formavimas ir kepimas. Riebus biskvitas. Šakotis. Keksų asortimentas. Sluoksniuota tešla. Sluoksniuotos mielinės tešlos paruošimo technologija, gaminių asortimentas. Mielinės tešlos charakteristika, tešlos paruošimo su įmaišalu, be įmaišalo, pagreitintu būdu technologija. Mielinės tešlos bandelių asortimentas. Pagerintos mielinės tešlos paruošimo technologija. Mielinės tešlos paruošimas sulėtintu būdu. Mielinės tešlos pyragų, vyniotinių asortimentas. Plikytos tešlos charakteristika, paruošimo technologija, gaminių asortimentas. Kieta trapi tešla. Meduolinė tešla. Minkšta trapi tešla. Kapotos tešlos charakteristika. Šokoladinė glazūra. Baltyminiai kremai. Glajai. Panaudojimas. Sviestiniai kremai. Sirupai. Panaudojimas. Puošimo elementų iš šokolado paruošimas. Pabarstymai tortams ir pyragaičiams. Biskvitinių pyragaičių ruošimo technologija. Trapios tešlos pyragaičių ruošimo technologija.
    Kulinarija, špera(8 puslapiai)
    2007-05-12
  • Konditerinių patiekalų paruošimas

    Įvadas. Tema. Aktualumas. Tikslas. Uždaviniai. Trapios tešlos gaminių paruošimas. Indai, įrankiai. Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Biskvitiniai tortai. Jogurto tortas su vynuogėmis. Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Sluoksniuotos ir meduolinės tešlos tortų paruošimas. Tortas "Nevėžys". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. "Palangos varškėtis". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Plokštainis "medutis". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Mielinės tešlos gaminių paruošimas. Bandelės "Žievelė". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados.
    Kulinarija, laboratorinis darbas(11 puslapių)
    2007-05-12
  • Konfliktai ir jų sprendimo būdai. Organizaciniai konfliktai

    Įvadas. Teorijos dėstymas. Tarpasmeninių ir organizacinių konfliktų skirtumai. Organizacinių konfliktų priežastys. Padalinių tarpusavio ryšių tipai. Organizacijos struktūros įtaka konfliktų sudėtingumui. Darbuotojų specializacijos įtaka konfliktams. Organizacinių konfliktų sprendimo strategijos. Vadovo įtaka valdant organizacinius konfliktus. Organizaciniai konfliktai. Apibendrinimas. Tikslas. Tyrimo uždaviniai. Objektas. Metodai. Duomenų analizė. Išvados.
    Organizacinė psichologija, referatas(19 puslapių)
    2006-02-22
  • Nutukimas ir širdies ligos

    Įvadas. Kas specialistų akimis, yra nutukimas. Kokios nutukimo priežastys. Labiau linkę storėti vyrai ar moterys. Nutukimas ir širdies ligos. Antsvoris ir hipertenzija. Nutukimas ir aterosklerozė. Cholesterolio pagausėjimas. Išeminės širdies ligos rizika. Antsvorio mažinimo poveikis kraujotakos ir širdies ligoms. Antsvorio ir nutukimo gydymas vaistais. Mitybos reikšmė širdies ligų profilaktikai. Apelsinų ir obuolių sulčių nauda.
    Ligos ir traumos, referatas(13 puslapių)
    2006-02-22
  • Pasaulio virtuvių ypatumai (2)

    Amerikiečių, kanadiečių mitybos ypatumai. Anglų mitybos ypatumai. Arabų mitybos ypatumai. Armėnų mitybos ypatumai. Azerbaidžaniečių mitybos ypatumai. Bulgarų mitybos ypatumai. Čekų mitybos ypatumai. Danų mitybos ypatumai. Graikų mitybos ypatumai. Gruzinų mitybos ypatumai. Ispanų mitybos ypatumai. Italų mitybos ypatumai. Indų mitybos ypatumai. Japonų mitybos ypatumai. Kinų mitybos ypatumai. Korėjiečių mitybos ypatumai. Lenkų mitybos ypatumai. Meksikiečių mitybos ypatumai. Norvegų mitybos ypatumai. Prancūzų mitybos ypatumai. Portugalų mitybos ypatumai. Rumunų mitybos ypatumai. Suomių mitybos ypatumai. Švedų mitybos ypatumai. Vidurinės Azijos mitybos ypatumai. Vengrų mitybos ypatumai. Vokiečių mitybos ypatumai. Žydų mitybos ypatumai.
    Kulinarija, špera(14 puslapių)
    2007-05-12
  • Stalo tradicijos Naujųjų išvakarėse

    PowerPoint pristatymas. Ispanai ir lotynų amerikiečiai. Kuba. Anglosaksai. Australai. Vokietijoje. Serbai, kroatai ir makedoniečiai. Bulgarai. Graikija. Japonai. Kas ką geria? Vynas - toli gražu ne vienintelis pasirinkimas. Už žemyno ribų naujamečiai gėrimai dar įvairesni.
    Kulinarija, pristatymas(16 )
    2007-05-12
  • Stresas (13)

    Energija. Stresas. Streso pasekmės. Teigiama streso prasmė. Kaip nustatyti, kad žmogui gresia stresas? Streso pradžios aspektai. Stresoriai. Stresas darbe. Socialinės paramos poveikis streso procese.
    Asmenybės psichologija, referatas(12 puslapių)
    2006-04-03
  • Teisės norminis aktas

    Teisės norminis aktas ir jo rūšys. Teisės aktų sisteminimas. Bendrųjų teisės normų aktai, jų pagrindiniai požymiai ir skirtumai nuo individualių teisės taikymo aktų. Norminių teisės aktų rūšys. Norminių teisės aktų struktūra. Norminių teisės aktų galiojimas laiko, teritorijos ir asmens atžvilgiu. Norminių teisės aktų galiojimas teritorijos atžvilgiu. Norminių teisės aktų galiojimas asmenų atžvilgiu. Teisės aktų sisteminimas ir jo rūšys. Norminių teisės aktų apskaita. Teisės aktų inkorporacija. Teisės aktų konsolidacija. Teisės aktų kodifikacija.
    Teisė, konspektas(9 puslapiai)
    2005-12-18
  • Vadyba (5)

    Įvadas. Vadybos mokslo raida. Įmonė kaip socialinė- ekonominė. Socialinė atsakomybė. Įmonės (organizacijos aplinka). Netiesioginio poveikio aplinka. Tiesioginio poveikio aplinka. Pagrindinės vadybos funkcijos. Planavimas. Organizavimas. Vadovavimas. Motyvavimas. Kontrolė. Kokybės laidavimo sistema. Komunikacija ( bendravimas). Komunikacijos esmė ir rūšys. Komunikacijos procesas. Efektyvaus bendravimo kliūtys. Bendravimo tobulinimo būdai. Informacinė valdymo sistema. Pasitarimų ir susirinkimų organizavimas. Derybos: jų organizavimas ir vedimas. Sprendimų priėmimas. Sprendimų esmė ir rūšys. Sprendimo priėmimo procesas. Konfliktai ir jų valdymas. Konfliktų esmė ir įtaka organizacijai. Konfliktų rūšys. Konfliktų priežastys. Konfliktų valdymas. Stresų valdymas. Pokyčių ir inovacijų valdymas. Pokyčių esmė. Pokyčio procesas. Planuoto pokyčio tipai. Organizacinis vystymas.
    Vadyba, konspektas(95 puslapiai)
    2005-05-19
  • Vaflinės tešlos

    Įvadas. Vaflinė tešla. Paprasta vaflinė tešla su tryniais. Cukrinė vaflinė tešla su melanžu. Vaflių kepimas. Vaflinių pusgaminių panaudojimas. Kokybės reikalavimai. Vaflių vamzdeliai su kremu. Vafliniai tortai. Tortas "Siurprizas". Tortas "Arachis". Vaflinis šokoladinis tortas. Išvados.
    Kulinarija, referatas(7 puslapiai)
    2007-05-12
  • Verslo planas: restoranas - maitinimo įmonė "Vilniaus rūsys"

    Marketingo plano santrauka. Dėstymas. Verslo idėja. Misija. Verslo ir marketingo tikslai. Rizika. Rizikos veiksniai. Marketingas. Situacijos analizė. Marketingo strategija. Vieta (pateikimas). Prekė. Kaina. Rėmimas, reklama. Marketingo biudžetas. Rinkos tyrimas. Funkcijos ir operacijos. Patalpos ir įrengimai. Atsargos. Pirkėjų aptarnavimas. Personalas. Išvados.
    Verslo planai, kursinis darbas(28 puslapiai)
    2006-02-22
  • Verslo planas: restoranas-kavinė "Gruzinas"

    Įvadas į verslo planą. Verslo idėja. Įmonės tikslai. Rinkos analizė. Konkurencijos analizė. Potencialūs vartotojai. Pagrindinė veiklos kryptis. Prekių ir paslaugų aprašymas. Prekės ar paslaugos kaina. Prekių ar paslaugų pateikimas. Prekių įsigijimo formos ir tiekėjai. Prekių atsargų laikymas. Vadovavimas ir koordinavimas. Darbo ir darbo užmokesčio organizavimas. Strategija. Reklama. Planavimas. Organizavimas. Šio projekto įgyvendinimo busimi partneriai. Išvados ir siūlymai.
    Verslo planai, kursinis darbas(14 puslapių)
    2006-02-22