Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Autoriaus rašto darbai

Autoriaus rašto darbai ( darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Alaus mielių charakteristika

    Įvadas. Mielės. Jaunų ir senų alaus mielių ląstelės. Alaus mielių dauginimosi greitis. Apatinio ir viršutinio rūgimo mielės. Gamybos kenkėjai. Alaus mielių sudėtis. Mielių nauda, bei žala. Išvados.
    Maisto technologija, namų darbas(8 puslapiai)
    2010-11-17
  • Aplinkos įtaka mikroorganizmams

    PowerPoint pristatymas. Pagrindiniai veiksniai. Drėgmė. Temperatūra. Cheminiai veiksniai. Biologiniai veiksniai. Mikroorganizmų išplitimas gyvoje gamtoje. Ore. Vandenyje. Dirvožemyje. Augalų mikroorganizmai. Gyvame organizme.
    Biologija, pristatymas(10 )
    2010-10-13
  • Audinių pokyčiai

    PowerPoint pristatymas. Metabolizmas gyvame organizme. Raumenų pokyčiai po skerdimo. Vandens sujungimo pajėgumo pokytis. PSE defektas. Raumenų audinio autolizė. Pradinis periodas. Sustingimas - Rigor Mortis. Atsileidimas-brendimas. Rekomenduojama žaliavos brandinimo trukmė. Gili autolizė. Lipidų oksidacija. Išvados: raumenų pokyčiai po skerdimo. Išvados: lipidų pokyčiai po skerdimo. Darbas iliustruotas paveikslėliais (3 skaidrės).
    Maisto technologija, pristatymas(14 )
    2010-10-13
  • Cheminė mėsos sudėtis

    PowerPoint pristatymas. Gyvulio organizmo sudėtis. Organiniai komponentai-baltymai. Baltymo cheminė sudėtis. Baltymo struktūra. Baltymo molekulės struktūra. Baltymų savybės ir technologinės problemos. Kolagenas. Aktinas, miozinas. Mioglobinas. Mioglobino sąveika su deguonimi. Mioglobino molekulė, sąveika su O2. Mioglobino reakcija su dujomis. Nebaltyminės medžiagos. Ekstraktinės neazotinės medžiagos. Ekstrakt. azotinės medžiagos. Lipidai - funkcijos. Lipidų sudėtis. Riebalų rūgštys skirstomos pagal. Lipidų savybės. Riebalų rūgščių kompozicijos. Omega-3,-6. Kiti svarbūs lipidai. Lipidai ir technologinės problemos. Vitaminai. Vitaminai ir technologinės problemos. Neorganinės medžiagos. Neorganinės medžiagos ir technologinės problemos. Išvados. Darbas iliustruotas paveikslėliais (5 skaidrės).
    Maisto technologija, pristatymas(34 )
    2010-10-11
  • Poliarimetrinė analizės metodai. Priemonės ir įranga. Pritaikymo būdai

    Įvadas. Poliarimetrinė analizė. Poliarimetrinės analizės priemonės ir įranga. Poliarizacijos prizmės. Poliarizacinis šviesos filtras. Plokštynas. Polimetras. Poliarimetro veikimo principas. Darbo su poliarimetru metodai. Temperatūros įtaka. Šviestuvo įtaisymas. Prietaiso nulinės padėties nustatymas. Vamzdelio valymas ir jo pripildymas tiriamojo tirpalo. Poliarimetrinės analizes panaudojimai. Išvados.
    Chemija, namų darbas(9 puslapiai)
    2011-12-16
  • Trauktinių asortimento vertinimas: AB "Stumbras"

    Trauktinės paklausa. Įvadas. Teorinė analizė. Tyrimo metodologija. Tyrimo rinkos duomenų analizė. Respondentų lyties duomenys. Respondentų amžiaus duomenys. Respondentų socialinės padėties duomenys. Respondentų mėnesinių pajamų duomenys. Respondentų šeimos narių skaičiaus duomenys. Respondentų trauktinių vartojimo duomenys. Respondentų trauktinių vartojimo dažnumo duomenys. Respondentų vartojamų trauktinių stiprumo duomenys. Respondentų pasirenkamos išpilstymo taros duomenys. Respondentų trauktinių aspektų vertinimo duomenys. Respondentų dažniausių trauktinių įsigyjimo vietų duomenys. Ar respondentai kreipia dėmesį į trauktinių sudėtį? Respondentų pasirenkamo trauktinių skonio duomenys. Ar respondentai kreipia dėmesį į trauktinės spalvą. Kokios pardavimo skatinimo priemonės įtakoja respondentų pasirinkimą pirkti trauktines? Tyrimo rezultatai. Išvados.
    Rinkodara, tyrimas(17 puslapių)
    2011-12-16