Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Autoriaus rašto darbai

Autoriaus rašto darbai ( darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Cukrus kaip konservantas

    Technologių procesų chemijos savarankiškas darbas. Įvadas. Cukraus kaip konservanto reikšmė maisto produktams. Konservanto cheminės ypatybės. Cukraus ypatybės. Cukraus poveikis mikroorganizmams. Cukraus gamyba. Išvados.
    Maisto technologija, namų darbas(7 puslapiai)
    2010-01-08
  • Praktikos ataskaita: stipriųjų alkoholinių gėrimų gamykla AB "Stumbras"

    Įvadas. Trumpa įmonės istorija. Veiklos kryptys. Asortimentas. Orginali lietuviška degtinė. Stumbro šimtmečio degtinė. Stumbro duonos degtinė. Trejos devynerios. Žalios devynerios. "Stumbro" starka. Gloria. Kriaušių skonio ir slyvų skonio Gloria. Poema - karališkųjų slyvų likeris. Likeris Krupnikas. Gamybinis pajėgumas. Žaliavų resursai. Du pasirinkti gaminiai, receptūros ir jų technologinės schemos. Trauktinės "Rudens dvelksmas" gamybos žaliavos. Trauktinės "Rudens dvelksmas" technologinė schema. Svarainių morso ruošimas. Vanilės antpilo ruošimas. Cukraus sirupo ruošimas. Deginto cukraus (karamelės) virimas. Mišinio kupažavimas. Filtravimas ir išlaikymas. Išpilstymas ir apipavidalinimas. Trauktinės "Rudens dvelksmas" 1000 dal receptūra. Trauktinės "Saldymetis" gamybos žaliavos. Trauktinės "Saldymetis" 1000 dal receptūra. Jusliniai rodikliai. Žaliavų ir gatavų gaminių kontroliuojami rodikliai ir juos reglamentuojantys dokumentai. Degtinės gamybos saugos ir kokybės reikalavimai prekės įpakavimas. Produktams gaminti naudojamos įranga. Kainos. Išvados
    Pramonė ir gamyba, praktikos ataskaita(23 puslapiai)
    2010-01-05