Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Autoriaus rašto darbai

Autoriaus rašto darbai ( darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Daržovės ir jų patiekalai

    PowerPoint pristatymas. Darbo tiklas. Daržovės. Atsiminkite! Daržovių cheminė sudėtis. Daržovių maistinė vertė. Įdomu žinoti. Daržovių patiekalų klasifikacija. Virtų daržovių patiekalų asortimentas. Keptų daržovių patiekalai. Keptų daržovių patiekalų asortimentas. Apkeptų daržovių patiekalai. Apkeptų daržovių patiekalų asortimentas. Troškintų daržovių patiekalai. Troškintų daržovių patiekalų asortimentas. Šutintų daržovių patiekalai. Šutintų daržovių patiekalų asortimentas. Įdarytos bulvės. Įdaryti agurkai. Daržovių salotos su Mozarella sūriu. Daržovių makaronų troškinys. Kepti obuoliai su mėsa ir sūriu. Išvada.
    Kulinarija, pristatymas(24 )
    2009-12-02
  • Mėsos gaminiai

    PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Mėsa. Nepakeičiamos aminorūgštys . Cheminė mėsos sudėtis. Mėsos gaminių klasifikacija. Virti mėsos gaminiai. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservavimas. Mėsos konservai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinio gedimo būdai. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminiai skirstomi. Mėsos gaminių apdorojimo technologinės ypatybės. Mėsa ir jos gaminiai pakuojami. Mėsos gaminių ženklinimas. Išvada.
    Maisto technologija, pristatymas(20 )
    2009-12-09
  • Mėsos gaminiai (2)

    Įvadas. Virti rūkyti mėsos gaminiai. Rūkyti mėsos gaminiai. Vytinti mėsos gaminiai. Mėsos konservantai. Dešrų ir rūkytų mėsos gaminių mikrobinis gedimas. Mėsos gaminių kokybės reikalavimai. Mėsos gaminių pakavimas ir ženklinimas. Išvada.
    Maisto technologija, namų darbas(15 puslapių)
    2009-12-09
  • RVASVT sistema

    PowerPoint pristatymas. RVASVT sistema (2). RVASVT sistemos privalumai ir nauda (2). RVASVT sistema. Rizikos veiksnys. Rizikos veiksnių grupės. Biologinių rizikos veiksnių rūšys. Bakteriniai rizikos veiksniai. Virusiniai rizikos veiksniai. Parazitiniai rizikos veiksniai.
    Maisto technologija, pristatymas(11 )
    2009-12-17