Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Autoriaus rašto darbai

Autoriaus rašto darbai ( darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

    Įvadas. Įmonės "Fazer kepyklos" istorija ir veikla. Gamybinės praktikos ataskaita maisto įmonėje "Fazer kepyklos". "Penkiagrūdės" juodos forminės duonos – gamybos technologinio proceso žingsniai. Žaliavų ir medžiagų priėmimas. Žaliavų laikymas. Žaliavų pirminis apdorojimas: miltų dozavimas ir sijojimas. Plikinio ruošimas ir fermentacija kartu su kietu raugu - "galva". Visų likusių žaliavų pagal receptūrą dozavimas ir svėrimas. Tešlos maišymas. Tešlos brandinimas. Tešlos svėrimas po 7kg ir vertimas į paruoštas kepimui skardas. Pusgaminių kildymas. Kepimas. Iškeptų kepinių vėsinimas ir brandinimas. Pjaustymas. Pakavimas. Laikymas iki realizavimo. Transportavimas. Tiekimas vartotojams. Žaliavų aprašymas, ženklinimas bei atsekamumas. Pastebėti technologinio proceso pažeidimai, galintys įtakoti produkto saugą ir kokybę. "Penkiagrūdė" atitikimas norminių dokumentų reikalavimams. Trumpas pasirinkto produkto aprašymas. Produkto sulaikymo ir paėmimo iš rinkosprograma. Programos veiksmų schema. Pranešimų apie nesaugius ar įtariamus produktus registravimo žurnalas. Nesaugių ar įtariamų produktų sulaikymo žurnalas. "Fazer kepyklos" gamybos procesas pagal Europos Parlamento ir Tarybos (ES) reglamento 178/2002 ES maisto įstatymo bendruosius principus. "Fazer kepyklos" gamybos procesas pagal Europos Parlamento ir Tarybos (ES) reglamento 852/2004 Maisto produktų higienos reikalavimus. Ataskaita, atlikus praktiką, Raseinių rajono valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje. Pareiškimas dėl kokybės politikos. VMVT struktūros grafinė schema. Kokybės vadybos organizacinė schema. Kokybės politika ir procedūros. Bendradarbiavimas. Maisto tvarkymo subjektų patikrinimai. Išvados.
    Kulinarija, praktikos ataskaita(30 puslapių)
    2010-03-24
  • Maisto higienos praktikos ataskaita: žuvies perdirbimas UAB "Norvelita"

    Įvadas. Šaltai rūkytos pjaustytos lašišos gamybos cecho RVASVT sistema. Technologinio srauto schema. Potencialūs produkto ir maistinių žaliavų rizikos veiksniai. Atšaldytos lašišos ar upėtakio kokybės įvertinimas. Šaldytos lašišų filė kokybės įvertinimas. Paruoštų realizavimui gaminių rizikos veiksnių įvertinimas. Žaliavų rizikos veiksnių įvertinimas. Vidaus audito vadyba. Patalpų ir teritorijos priežiūros programa. Asmeninė darbuotojų higiena. Žaliavos priežiūra. Atliekos. Sanitarijos priežiūros programa. Valymo metodai. Gatavo produkto kokybės kontrolė. Išvados, pastabos, pasiūlymai.
    Maisto technologija, praktikos ataskaita(19 puslapių)
    2008-10-17