Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Autoriaus rašto darbai

Autoriaus rašto darbai ( darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Darbo su personalu aplinka (3)

    PowerPoint pristatymas. Darbo su personalu veiksnių sistema. Įmonių ypatumų įtaka vidiniams veiksniams. Stambių, mažų ir vidutinių įmonių palyginimas (pagal A. Sakalą). Personalo potencialas (kompetencija, išsimokslinimo lygis ir t.t.). Išoriniai veiksniai. Išorinės aplinkos ir ją įtakojančių pokyčių ryšys. Įmonės kultūra ir filosofija. Aplinkos poveikis darbui su personalu Lietuvoje.
    Personalo vadyba, pristatymas(19 )
    2008-03-05
  • Galvijai

    Įvadas. Galvijai – mėsos perdirbimo įmonių žaliava. Gyvulių skerdimas. Skerdienos sudalijimas pagal jos grupę. Galvijienos sudalijimas (kapojimas) pagal jos grupę. Galvijienos (jautienos) kokybės nustatymas. Galvijienos vertinimas pagal kategoriją. Galvijienos vertinimas pagal raumeningumą. Galvijienos vertinimas pagal riebumą. Skerdienos ženklinimas. Mėsos biologinė vertė. Išvados.
    Pramonė ir gamyba, referatas(17 puslapių)
    2007-12-19
  • Ilgalaikio turto vertinimas, nusidėvėjimo sumos apskaičiavimas (2)

    Įvadas. Ilgalaikis turtas. Ilgalaikio turto vertė. Pastatų vertė. Įrengimai pilnąją, pradinę vertę. Ilgalaikio turto (it) vertė bei metinė nusidėvėjimo suma bei norma. Ilgalaikio turto struktūra procentais. Įrenginių nusidėvėjimas. Tiesinis arba proporcingas nusidėvėjimo būdas. Dvigubai mažėjančio arba balanso likučio metodas. Ilgalaikio turto nusidėvėjimo metodai. Amortizaciniai atskaitymai. Išvados.
    Ekonomika, namų darbas(13 puslapių)
    2007-12-19
  • Įmonės veikla: duonos kepimas UAB "Lašų duona"

    Temos aktualumas. Darbo problema. Darbo tikslas – gebėti teorines žinias taikyti praktinėse situacijose, sprendžiant įmonės problemas. Darbo uždaviniai. Darbo objektas. Darbo metodai. Darbo struktūra. Darbo sudėtis. Bendra įmonės charakteristika. Juridinis tipas. Įmonės veiklos rūšys. Mažmeninė prekyba. Eksportas. Įmonės valdymo struktūra. Organizacinė valdymo struktūra. Darbo vietų aprašymai, struktūriniai padaliniai. Įmonės personalas. Personalo poreikio planavimas. Reikalavimai darbo vietai. Priėmimo į darbą tvarką. Darbo sutartys su personalu. Kvalifikacijos kėlimo sistema. Vadovavimo stilius. Psichologinis kolektyvo klimatas. Įmonės veiklos planavimas. Įmonės tikslai ir uždaviniai. Aplinkos veiksniai, turintys įtaką įmonės tikslų siekimui. Įmonės mikro aplinka. Įmonės makro aplinka. Veiklos planavimo procedūra. Įmonės veiklos įvertinimas ir kontrolė. Įmonės veiklos tobulinimo galimybės. Pasiūlymai. Išvados.
    Įmonių aprašymai, praktikos ataskaita(16 puslapių)
    2008-10-29
  • Kiauliena

    PowerPoint pristatymas. Įvadas. Kiaulienos sudalijimas pagal jos grupę. Kiaulienos su oda skirstymas pagal kategorijas. Kiaulienos skirstymas į raumeningumo klases. Mėsos kokybės rodikliai. Jusliniai rodikliai. Maistiniai (maisto vertės) rodikliai. Sanitariniai rodikliai. Technologiniai rodikliai. Veiksniai turintys įtakos mėsos bei produkcijos kokybei. Skerdienos ženklinimas. Odų spaudas.
    Pramonė ir gamyba, pristatymas(17 )
    2007-12-20
  • Kiaušiniai

    Įvadas. Kiaušinio struktūra. Kiaušinių cheminė sudėtis ir maistinis vertingumas. Kokybės reikalavimai. Ženklinimas. Pakavimas ir laikymas. Rinkos stebėjimas. Išvados.
    Pramonė ir gamyba, referatas(7 puslapiai)
    2007-12-19
  • Kontrolė ir reguliavimas

    PowerPoint pristatymas. Kontrolė. Kontrolės savybės. Kontroliuojant laikomasi tam tikrų principų. Kontrolės procedūra susideda iš šių etapų. Kontrolės sistema įmonėje yra trijų rūšių. Parengiamoji kontrolė. Einamoji kontrolė. Baigiamoji kontrolė. Kontrolės sritys įmonėje. Yra nustatyta, kad dažniausiai kontrolei kenkia... Kontrolės trikdžių šalinimas.
    Vadyba, pristatymas(14 )
    2008-01-22
  • Mėsa

    Įvadas. Mėsos charakteristika. Kiaulienos klasifikavimas. Mėsos kokybės rodikliai. Pakitimai mėsoje laikymo metu. Mėsos ir jos produktų ženklinimo spaudai. Išvados.
    Pramonė ir gamyba, referatas(10 puslapių)
    2007-12-19
  • Paukštiena (2)

    Įvadas. Paukščių rūšiavimas. Paukštienos laikymo sąlygos. Cheminė sudėtis. Ligos. Produkto maistinė vertė. Gamybos aprašymas. Kokybės reikalavimai. Asortimentas. Etiketės nuorašas. Išvados.
    Žemės ūkis, referatas(12 puslapių)
    2007-12-18
  • Personalo vadybos turinys ir principai

    PowerPoint pristatymas. Personalo valdymo samprata. Personalo vadybos ryšys su kitais dalykais. Įmonės kultūra. Įmonės kultūros dimensijos. Įmonės kultūros tipai. Įmonės kultūros vertinimo kryptys. Įmonės kultūros vertinimo rodikliai. Įmonės kultūros keitimas. Personalo politikos turinys. Pagrindiniai personalo valdymo principai.
    Personalo vadyba, pristatymas(23 )
    2008-03-05
  • Pienas (2)

    Pienas ir jo produktai. Pieno ir jo produktų charakteristika. Cheminė sudėtis. Gamybos aprašymas. Pieno ir jo produktų kokybė. Pieno kokybės reikalavimas. Sutirštinto pieno ir pieno miltelių kokybės reikalavimai. Pieno ir jo produktų ydos. Rinkos tyrimas. Pieno asortimentas. Sutirštinto pieno asortimentas. Pieno miltelių asortimentas. Rinkos tyrimo asortimento pateikimas. Išvados.
    Pramonė ir gamyba, referatas(13 puslapių)
    2007-12-19
  • Savižudybės (12)

    Įvadas. Savižudybės grėsmė. Savižudybių tipai. Kaip atpažinti pavojų. Savižudybių prevencija. Intervencija. Postvencija. Kaip padėti sau. Mitai ir tiesos apie savižudybes. Išvados.
    Asmenybės psichologija, referatas(12 puslapių)
    2007-12-18
  • Sūriai (2)

    Įvadas. Fermentiniai sūriai. Sūrių klasifikavimas pagal riebumą. Sūrių klasifikavimas pagal kietumą. Fermentinių sūrių bendrosios gamybos technologinė schema. Bežieviai sūriai. Sūrių Nokinimas. Tarkuojamieji sūriai ir jų asortimentas. Kietųjų ir punskiečių sūrių asortimentas. Minkštieji fermentiniai sūriai ir jų asortimentas. Fermentinių sūrių jusliniai Rodikliai. Sūryme Brandinti Sūriai. Pienarūgščiai fermentiniai sūriai. Sūrių ydos. Fermentinių sūrių milteliai. Fermentinių sūrių pakavimas, Laikymas. Fermentinių sūrių asortimentas. Išvados.
    Pramonė ir gamyba, referatas(6 puslapiai)
    2007-12-19
  • Varškė

    Įvadas. Produktų grupės charakteristika. Lietuvoje yra keturi varškės gamybos būdai. Pieno paruošimas varškės gamybai. Pieno užraugimas ir rauginimas. Varškės sūreliai. Klasifikavimas. Kokybės reikalavimai. Rinkos tyrimas arba tiriamas asortimentas. Išvados.
    Pramonė ir gamyba, namų darbas(5 puslapiai)
    2007-12-19
  • Virtos rūkytos dešros

    Įvadas. Parūkytos dešros. Parūkytų dešrų gamybos technologija. Dešrų gamyba. I būdas. Virtos rūkytos dešros. Virtų rūkytų dešrų gamybos technologija. Ydos. Asortimentas. Išvados.
    Kulinarija, referatas(8 puslapiai)
    2007-12-18
  • Žuvis (2)

    Įvadas. Žuvies cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Žuvies kūno sandara. Žuvų klasifikavimas. Šviežios žuvies kokybės rodikliai. Atšaldytos žuvys. Sušaldytos žuvys. Sūdytos žuvys. Rūkytos žuvys. vytintos žuvys. Džiovintos žuvys. Įdomu ir naudinga. Rinkos tiriamasis darbas. Išvados.
    Pramonė ir gamyba, namų darbas(19 puslapių)
    2007-12-19