Įvadas. Dirvožemis ir jo savybės. Dirvožemio erozija. Dirvožemio degradacija. Dirvožemio naikinimas. Dirvožemio tarša. Dirvožemio užterštumo vertinimas. Užteršto dirvožemio neigiamos pasekmės gamtinei aplinkai. Pagrindinės dirvožemio apsaugos priemonės. Kad išsaugotumėte ir palaikytumėte gerą dirvožemio struktūrą ir derlingumą. Sąvokos.
Ekologija, referatas(15 puslapių)
2007-10-15
Gamybos veiksnių rinkos. Tobulosios konkurencijos gamybos veiksnių rinkos. Monopsoninės gamybos veiksnių rinkos. Monopolinės gamybos veiksnių rinkos. Aktyvų rinka.
Mikroekonomika, referatas(7 puslapiai)
2007-09-19
Įvadas. Paslaugų kokybė. Paslaugų kokybės samprata. Paslaugų kokybės matai. Paslaugų kokybės veiksniai. Paslaugų kokybės vertinimo kriterijai. Paslaugų kokybės modeliai. Paslaugų kokybės tyrimo būdai. Akcinės bendrovės "Šiaulių bankas" teikiamų paslaugų kokybės tyrimo rezultatų analizė. Išvados. Rekomendacijos.
Rinkodara, kursinis darbas(17 puslapių)
2007-09-19
Įvadas. Kaip patiekti valgius ir gėrimus. Šaltieji patiekalai ir užkandžiai. Karštieji užkandžiai. Sriubos. Karštieji patiekalai. Saldieji patiekalai. Vaisiai. Arbata, kava, kakava. Gaivieji gėrimai. Kas kaip valgoma. Virtas kiaušinis Žuvis. Ikrai. Vėžiai. Austrės. Krabai. Sraigės. Sumuštiniai. Dešros ir kumpiai. Salotos. Sūris. Paukštiena. Šonkauliukai. Padažas. Spageti. Tortai, pyragai, riestainiai. Saldainiai. Obuolys, kriaušė. Apelsinas. Bananas. Vynuogės. Arbūzai ir melionai. Uogos.
Etiketas, referatas(9 puslapiai)
2007-10-15
Įvadas. Vadybos esmė. Kas yra vadyba? Vadybos mokslo raida. Vadybos raida Lietuvoje. Vadybos funkcijos. Vadybos funkcijų samprata. Planavimas. Organizavimas. Vadovavimas ir motyvacija. Kontrolė. Išvados.
Vadyba, referatas(15 puslapių)
2007-10-15