Įvadas. Vaišių rūšys. Pobūvis furšetas. Pobūvio furšeto meniu parinkimas. Stalo serviravimo elementų parinkimas. Furšeto stalo serviravimas. Plano ruošimas pobūviui organizuoti. Išvados.
Įvadas. Individualioji įmonė (IĮ). Individualiosios įmonės įsteigimas. Kokius dokumentus reikia pateikti? Verslo aprašymas. Įmonės aprašymas. Verslo tikslai ir galimybės. Paslaugų aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Konkurencijos analizė. Marketingo planas. Kainų politika. Reklama ir rėmimas. Paslauga. Paslaugų proceso aprašymas. Patalpos ir įrengimai. Žaliavos ir tiekėjai. Vadyba. Savininkai ir valdytojai. Darbuotojai. Organizacinė įmonės struktūra. Rizikos veiksniai. Finansai. Reikalingas kapitalas ir jo panaudojimas. Dokumentų judėjimo organizavimas. Gautų dokumentų registravimas ir tvarkymas. Įmonėje parengtų dokumentų tvarkymas. Dokumentų registravimas. Išvados. Priedas.
Įvadas. Valdymo metodų esmė. Ekonominiai valdymo metodai. Socialiniai ir psichologiniai valdymo metodai. Organizaciniai administraciniai valdymo metodai. Valdymo metodų privalumai ir trūkumai. Išvados.
Įvadas. Tyrimo tikslas: išsiaiškinti "Čili pica" vartotojų elgseną. Vartotojo elgsena. Išoriniai vartotojo elgsenos veiksniai. Vidiniai vartotojo elgsenos veiksniai. Vartojimo prekių pirkimo procesas. Pirkėjo sprendimo pirkti elgsenos tipai. Komunikacija paslaugų marketinge. Pardavimo skatinimas. Paslaugų kokybė. Įmonės identitetas, įvaizdis ir prekinis ženklas. Tiriamoji dalis. Išvados.