Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Autoriaus rašto darbai

Autoriaus rašto darbai ( darbai)

Rūšiuoti pagal
  • 60 vietų itališkų patiekalų restorano projektavimas Jurbarke

    Įvadas. Temos teorinis pagrindimas. Esamos padėties analizė. Projektinė dalis. Maitinimo įmonės charakteristika. Vietovė, sklypo charakteristika. Sklypo sutvarkymas. Pastato charakteristika. Inžinieriai tinklai ir statiniai. Pagrindiniai konstrukciniai pastato elementai. Įmonės ir bendro patalpų plotų skaičiavimai. Patalpų vidaus apdaila. Patalpų vidaus įranga. Išvados.
    Statyba, kursinis darbas(9 puslapiai)
    2007-10-12
  • Įmonės finansinių ataskaitų analizė: UAB "Mineraliniai vandenys"

    Finansų valdymo kursinis darbas. Įvadas. Įmonės charakteristika. Horizontalioji ir vertikalioji analizė. Horizontalioji balanso analizė. Vertikalioji balanso analizė. Vertikalioji ir horizontalioji pelno (nuostolių) analizė. Santykinių rodiklių analizė. Likvidumo rodikliai. Mokumo rodikliai. Pelningumo rodikliai. Apyvartumo rodikliai. Išvados ir pasiūlymai.
    Finansai, kursinis darbas(17 puslapių)
    2007-05-05
  • Infliacija, jos priežastys, atmainos ir antiinfliacijos priemonės Lietuvoje

    Įvadas. Infliacijos turinys. Infliacijos matavimas. Infliacijos atmainos. Infliacijos priežastys. Bendrosios paklausos sukelta infliacija. Bendrosios pasiūlos (kaštų) infliacija. Infliacijos mažinimo priemonės. Išvados. Priedas (1).
    Makroekonomika, referatas(17 puslapių)
    2008-03-14
  • Maitinimo technologijos: 60 vietų itališkų patiekalų restorano projektavimas Panevėžyje

    Įvadas. Techninis – ekonominis pagrindimas. Pradinė padėtis. Teritorijos charakteristika. Žaliavų zonos charakteristika ir materialinio aprūpinimo pagrindimas. Technologinė dalis. Lankytojų ir realizuojamų patiekalų skaičiaus nustatymas. Procentinė patiekalų asortimento sudėtis. Apytikslės vieno žmogaus suvartojimų produktų normos. Valgiaraštis. Kalkuliacinės kortelės. Technologinio proceso mokslinis pagrindimas. Įrengimų parinkimas ir jų charakteristika. Šiluminių įrengimų techninė charakteristika. Mechaninių įrengimų techninė charakteristika. Šaldymo įrengimų techninė charakteristika. Gamybinių patalpų baldų techninė charakteristika. Gamybinių patalpų plotų paskaičiavimas. Karštų patiekalų ploto nustatymas. Saldžių patiekalų ploto paskaičiavimas. Šaltų patiekalų ploto paskaičiavimas. Indų plovyklų ir prekybinės salės plotų paskaičiavimas. Salės indų plovyklos paskaičiavimas. Virtuvės indų plovyklos paskaičiavimas. Prekybinės salės ploto paskaičiavimas. Pagalbinių patalpų ploto paskaičiavimas. Realizavimo patalpos ploto paskaičiavimas. Kiaušinių laikymo patalpa. Daržovių pirminio apdorojimo ploto paskaičiavimas. Šaldymo kamerų paskaičiavimas. Mėsos šaldymo kamera. Žuvies šaldymo kamera. Pieno, riebalų, gastronomijos kamera. Vaisių ir žalumynų kamera. Nešaldomų sandėliavimo plotų paskaičiavimas. Daržovių sandėlis. Sausų produktų sandėlis. Kokybės valdymas ir kontrolė. Žaliavų kokybinė ir kiekybinė charakteristika. RVASVT. Standartai, kokybės rodikliai ir tyrimo metodai. Gamtosaugos priemonės. Technologinis aprašymas. Išvados.
    Maisto technologija, kursinis darbas(40 puslapių)
    2007-01-15
  • Rinkos ypatumai agrariniame sektoriuje

    Įvadas. Agrarinio sektoriaus bruožai. Rinkos pusiausvyra. Rinkos nestabilumas. Išvados. Priedai (4).
    Mikroekonomika, referatas(12 puslapių)
    2008-03-14