Įvadas. Reklamos apibūdinimas, esmė ir ryšys su kitais mokslais. Reklamos istorijos apžvalga ir formavimasis iki 1950m. Reklamos kaip proceso sudėtis. Reklamos funkcijos. Reklamos biudžetas. Reklamos priemonių pasirinkimas. Reklamos priemonės. Šiuolaikinė reklama. Išvados.
Rinkodara, referatas(13 puslapių)
2007-03-14
Įvadas. Kultūros darbuotojas. Profesinės dorovės sąvoka. Etikos ir moralės svarba. Profesinis taktas ir kalbos kultūra. Darbo etika. Kultūros įtaka bendravimo sėkmei. Darbo drabužiai. Išvados.
Etika, referatas(14 puslapių)
2007-03-14
Įvadas. Senoviniai Kūčių ir Kalėdų papročiai ir tradicijos. Kūčių ir Kalėdų papročiai ir tradicijos Aukštaitijos regione. Kūčių ir Kalėdų papročiai ir tradicijos Dzūkijos regione. Šių laikų Kūčios ir Kalėdos. Išvados.
Etninė kultūra, referatas(11 puslapių)
2007-04-06
Įvadas. Maisto valgymo kultūra istorijos raidoje. Maistas ir valgymas. Valgomojo reikšmė. Valgymo laikas. Kas kaip valgoma? Viešbučiai ir restoranai padeda siekti tikslų. Patarimai prie stalo. Kaip elgtis pavalgius? Kitų šalių maisto pažinimas. Išvados.
Etiketas, referatas(12 puslapių)
2006-12-22
Įvadas. Vadovo elgesio modelis. Organizacijos elgsenos modeliai. Organizacinis bendravimas. Organizacijos kultūra ir pagrindiniai jos elementai. Multikultūra. Bendravimo samprata, procesas ir priemonės. Bendravimo menas ir technologijos. Išvados.
Vadyba, referatas(14 puslapių)
2007-03-20
Tarptautinės teatro dienos scenarijus. Paruošiamasis planas. Scenarijaus planas. Režisūrinis sprendimas. Literatūrinis tekstas.
Teatras, namų darbas(7 puslapiai)
2007-05-04