Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Anykščių vyninės istorija
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Anykščių vyninės istorija

  
 
 
123456789101112131415161718192021222324
Aprašymas

Technologijos. Kokybės užtikrinimas technologijų pagalba. Gamybos pradžia 1926 metai. Pirmosios permainos. 1944 tragikomedija. Lenktynės Anykščių vyno technikoje. 1949 metų gamybinis planas. Darbą lengvinantys mechanizmai. M. Gorbačiovo antialkoholinė kampanija. Nauja obuolių sulčių technologija. "Anykščių vynas" šiandien. "Anykščių vyno" 70-metis. Įmonės reorganizavimas. Fabriko darbuotojų raudonasis kampelis. Anykščių vynas – Lietuvos kulinarinio paveldo ambasadorius Europoje. Gamybinė įranga. Malūnas, presas. Vamzdynai sultims perpumpuoti į talpyklas. Talpyklos sultims fermentuoti. Filtrai produktui filtruoti. Įranga išpilstymui į butelius, kamščiavimui, etiketavimui, pakavimui į dėžes. Natūralūs ir specialios technologijos vynai. Juodųjų serbentų vyno "Voruta" technologijos. Anykščių vyninės kolektyvas. Vyno karalius – Balys Karazija. Kaip apibūdintume šį Lietuvos vyno karaliaus vardu tituluotą asmenybę? Balio Karazijos šeima. Vynininko Dešinioji ranka. Nauja "figūra". Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-10-15
DalykasKita referatas
KategorijaKita
TipasReferatai
Apimtis23 puslapiai 
Literatūros šaltiniai24 (šaltiniai yra cituojami)
Dydis2.55 MB
Autoriusgrazvydas
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2009 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasRasa Urbšienė
Švietimo institucijaMykolo Romerio Universitetas
FakultetasSocialinės politikos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Anyksciu vynines istorija [speros.lt].doc
 

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 23 puslapiai 
  • Mykolo Romerio Universitetas / 3 Klasė/kursas
  • Rasa Urbšienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą