Šperos.lt > Kita > Staphylococcus aureus paplitimas ir kontrolė maisto žaliavose ir produktuose

Staphylococcus aureus paplitimas ir kontrolė maisto žaliavose ir produktuose

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Staphylococcus aureus istorija. Nuolatinės problemos. Staphylococcus aureus charakteristika. S.aureus - pagrindinis pūlingų infekcijų ir apsinuodijimų sukėlėjas. Sukeliamos infekcijos ir apsinuodijimai. Maistas, susijęs su Staphylococcus aureus augimu, ir jo kontrolė. Toksinai. Virulentiškumo veiksniai. Staphylococcus mitybinės terpės. Temperatūra. S. aureus nustatymo principai. Enterotoksinų nustatymo principai. Stafilokokų atsparumas antibiotikams.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Konspektai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 56.02 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai