Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Staphylococcus aureus paplitimas ir kontrolė maisto žaliavose ir produktuose
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Staphylococcus aureus paplitimas ir kontrolė maisto žaliavose ir produktuose

  
 
 
1234567891011121314
Aprašymas

Staphylococcus aureus istorija. Nuolatinės problemos. Staphylococcus aureus charakteristika. S.aureus - pagrindinis pūlingų infekcijų ir apsinuodijimų sukėlėjas. Sukeliamos infekcijos ir apsinuodijimai. Maistas, susijęs su Staphylococcus aureus augimu, ir jo kontrolė. Toksinai. Virulentiškumo veiksniai. Staphylococcus mitybinės terpės. Temperatūra. S. aureus nustatymo principai. Enterotoksinų nustatymo principai. Stafilokokų atsparumas antibiotikams.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-09-24
DalykasKita konspektas
KategorijaKita
TipasKonspektai
Apimtis14 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis56.02 KB
AutoriusToma
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2007 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasM. Malakauskas
Švietimo institucijaLietuvos sveikatos mokslų universitetas
FakultetasVeterinarijos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word S[1].aureus [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Konspektai
  • 14 puslapių 
  • Lietuvos sveikatos mokslų universitetas / 4 Klasė/kursas
  • M. Malakauskas
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą