Kruopos (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Darbo tikslas yra apibūdinti kruopas, jų asortimentą, svarbą žmogaus mitybai. Kruopos. Kruopų asortimentas. Cheminė kruopų sudėtis ir maistinė vertė. Kruopų kokybės rodikliai. Kruopų ženklinimas, pakavimas ir laikymas. Rinkos tyrimas. Išvados. PowerPoint pristatymas (7).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word Microsoft PowerPoint 41.6 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą