Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Bendroji maisto produktų technologija: romo gamyba

Bendroji maisto produktų technologija: romo gamyba

  
 
 
1234567891011
Aprašymas

Romo atsiradimo istorija. Romo įvairovė. Skirstymas pagal regionus. Romo rūšys. Romo gamybos technologija. Brandinimas. Distiliavimas. Išlaikymas. Romas valgio gaminime.

Rašto darbo duomenys
DalykasPramonės ir gamybos namų darbas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasNamų darbai
Apimtis8 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3
Dydis3.48 MB
Autoriusexcessum
Viso autoriaus darbų12 darbų
Metai2007 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasG. Žibėnienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word romo technologija [speros.lt].doc
 

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 8 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 3 Klasė/kursas
  • G. Žibėnienė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą