Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Bendroji maisto produktų technologija: romo gamyba
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Bendroji maisto produktų technologija: romo gamyba

  
 
 
1234567891011
Aprašymas

Romo atsiradimo istorija. Romo įvairovė. Skirstymas pagal regionus. Romo rūšys. Romo gamybos technologija. Brandinimas. Distiliavimas. Išlaikymas. Romas valgio gaminime.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-05-06
DalykasPramonės ir gamybos namų darbas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasNamų darbai
Apimtis8 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3
Dydis3.48 MB
Autoriusexcessum
Viso autoriaus darbų12 darbų
Metai2007 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasG. Žibėnienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word romo technologija [speros.lt].doc
 

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 8 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 3 Klasė/kursas
  • G. Žibėnienė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą