Įmonės charakteristika. Bendra informacija apie įmonę. Įmonės valdymo struktūra. Įmonės pareigybių ir darbuotojų struktūra. Valdymo informacinės sistemos. Kokybės vadyba. Bendrovės "Pieno žvaigždės" ūkinė veikla. Bendrovės veiklos kryptys, gaminiai. Pieno perdirbimo procesas. Žaliavų supirkimas. Sandėliavimas. Žaliavų pirminis apdorojimas. Pieno mechaninis apdorojimas. Pieno šiluminis apdorojimas. Pieno produktų fasavimas, pakavimas ir ženklinimas. Pieno produktų laikymas ir realizavimas. Veiklos valdymas ir kontrolė. Maisto saugos kokybės ir aplinkos apsaugos politika. Aplinkos vadybos sistema. Produkcijos ir žaliavos kokybės kontrolė. Gavinių kontrolė. Technologinio proceso kontrolė. Gatavos produkcijos kontrolė. Geriamo vandens ir nuotekų kontrolė. Darbas iliustruotas paveikslėliais.