Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Varškė

  
 
 
12345678
Aprašymas

Įvadas. Produktų grupės charakteristika. Lietuvoje yra keturi varškės gamybos būdai. Pieno paruošimas varškės gamybai. Pieno užraugimas ir rauginimas. Varškės sūreliai. Klasifikavimas. Kokybės reikalavimai. Rinkos tyrimas arba tiriamas asortimentas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-12-19
DalykasPramonės ir gamybos namų darbas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasNamų darbai
Apimtis5 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis16.41 KB
Autoriusginnte
Viso autoriaus darbų16 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word varske [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 5 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą