Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Prekių mokslas (4)
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Prekių mokslas (4)

  
 
 
123456789101112131415161718192021222324
Aprašymas

Įvadas. Kokie dokumentai reikalingi, norint atidaryti maisto prekių parduotuvę. Kokie asmens ir darbo higienos reikalavimai keliami šių įmonių darbuotojams. Vaisių cheminė sudėtis, klasifikavimas, kokybės rodikliai ir laikymo sąlygos bei trukmė. Išvardinti vaisių asortimentą prekybos įmonėje, nurodyti kilmės vietą. Kiaulių skerdenos skirstomos į kategorijas ir raumeningumo klases, jos ženklinamas , kas rašoma spaude ir šalia spaudo ir skerdenų kapojimo schema. Įvertinti nesūdyto rūgščios grietinėlės sviesto kokybę, kurio drėgmės kiekis – 20%, jei svieste jaučiamos šios ydos: jaučiamas silpnas pašarų prieskonis, apsilydęs paviršius, truputį puri konsistencija. Parašyti kaip toks sviestas turi būti ženklinamas.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-06-14
DalykasKita referatas
KategorijaKita
TipasReferatai
Apimtis22 puslapiai 
Literatūros šaltiniai7
Dydis37.99 KB
AutoriusStase
Viso autoriaus darbų6 darbai
Metai2005 m
Klasė/kursas4
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word prekiu mokslas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 22 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 4 Klasė/kursas
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą