Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Konditerinių patiekalų paruošimas

Konditerinių patiekalų paruošimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Tema. Aktualumas. Tikslas. Uždaviniai. Trapios tešlos gaminių paruošimas. Indai, įrankiai. Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Biskvitiniai tortai. Jogurto tortas su vynuogėmis. Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Sluoksniuotos ir meduolinės tešlos tortų paruošimas. Tortas "Nevėžys". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. "Palangos varškėtis". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Plokštainis "medutis". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados. Mielinės tešlos gaminių paruošimas. Bandelės "Žievelė". Technologija. Patiekalo įvertinimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Laboratoriniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 23.76 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą