Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas (2)

Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Pobūviai. Pobūvių rūšys. Pobūvio organizavimas. Užsakymo priėmimo tvarka. Stalų formos. Pasiruošimas pobūviui. Patiekalų patiekimo metodai. Individualus aptarnavimas. Aptarnauja vienas padavėjas. Aptarnavimas dviese. Grandininis aptarnavimas. Prancūziška aptarnavimo sistema (chef~de-rang). Amerikietiška aptarnavimo sistema. Rusiška aptarnavimo sistema. Užsakymų priėmimas Pobūviams ir jų organizavimas. Pasiruošimas pobūviui. Svečių susodinimas. Banketai daliniu aptarnavimu Ir jų charakteristika. Banketas, kurį pikiai Aptarnauja padavėjai. Serviravimas. Banketo aptarnavimas. Švediškas stalas. Pobūvis furšetas. Banketo furšeto aptarnavimas. Kokteilis furšetas arba baras – kokteilis. Organizuojant kokteilį gali būti keli variantai. Kokteilis furšetas. Kavos ir arbatos stalo ypatumai. Kavos receptūros. Arbatos receptūros. Naujųjų metų stalas. Naujųjų metų valgiaraštis. Kalėdų stalas. Kalėdų stalo valgiaraštis. Lietuviško stalo dengimo ypatumai. Lietuviško stalo valgiaraštis. Bridžo vakarėlis. Valgiaraštis keturiems asmenims. Vaikų vaišių stalas. Vaikų vaišių meniu. Gedulingų pietų stalas. Gedulingų pietų valgiaraštis. Medžiotojų stalas. Medžiotojų stalo valgiaraštis. Kūčių vakarienės stalo ypatumai. Vestuvinio stalo dengimo ypatumai. Sidabrinių ir auksinių vestuvių stalo dengimo ypatumai. Vestuvinio stalo valgiaraštis. Piknikai, jų ypatumai ir aptarnavimas. Oficialių delegacijų, vyriausybės narių, aukštų užsienio svečių bei visuomenės veikėjų Priėmimas ir aptarnavimas. Priėmimai. Priėmimų rūšys ir ypatumai. Meniu sudarymas. Konferencijų, simpoziumų, pasitarimų, Derybų dalyvių aptarnavimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Konspektai
Kategorija:
Apimtis:

51 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 118.1 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą