Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Baltos duonos kepimo technologija įmonėje UAB "Vilniaus duona plius"
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Baltos duonos kepimo technologija įmonėje UAB "Vilniaus duona plius"

  
 
 
12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334
Aprašymas

Įvadas. Tikslai ir uždaviniai. Pradiniai duomenys. Pramonės šaka, naudojami ištekliai, darbo jėgos imlumas. Technologijos reikšmė. Įmonės gamybos apžvalga. Įmonės įkūrimas, statusas, veiklos pobūdis, pasiekimai. Produkcijos nomenklatūra. Pagrindiniai konkurentai. Žaliavų, medžiagų tiekėjai. Vartotojai. Duonos gamybos technologija. Gamybos tipas, gamybos fazė. Naudojami įrenginiai, prietaisai, įrankiai. Procesų ir operacijų aprašymas. Technologinė gamybos teikimo schema. Išvados ir pasiūlymai. Priedas (1).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-05-07
DalykasPramonės ir gamybos referatas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasReferatai
Apimtis32 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3
Dydis627.49 KB
AutoriusVilma
Viso autoriaus darbų19 darbų
Metai2005 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaVilniaus Gedimino Technikos Universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Vilniaus_duona [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 32 puslapiai 
  • Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas / 2 Klasė/kursas
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą