Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Pramonė ir gamyba>Jaunimo kavinės miltinio cecho darbo organizavimas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Jaunimo kavinės miltinio cecho darbo organizavimas

  
 
 
123456789101112131415161718192021
Aprašymas

Įvadas. Gamybinės programos sudarymas. Valgiaraščio planavimas. Lankytojų skaičiaus pagrindimas. Gamintinų patiekalų skaičius. Gamintinų patiekalų skirstymas. Žaliavų skaičiavimas. Tiekėjų parinkimas. Darbo jėgos skaičiavimas. Darbuotojų kvalifikacijos pagrindimas. Darbo grafikas. Įrengimų parinkimas. Sanitarinių-higieninių reikalavimų laikymasis miltiniame ceche. Išvados.

Ištrauka

Žemiau pateiktame darbe norėčiau ištirti ir išanalizuoti jaunimo kavinės miltinio cecho darbo organizavimą. Darbo tikslai yra: išmokti vertinti ir analizuoti išteklius reikalingus darbo organizavimui, sisteminti ir tinkamai pateikti duomenys, taikyti mokymo metų įgytas žinias.
Man ši tema itin aktuali, nes miltinis cechas tai mano darbo vieta. Įmonė, kurios padalinio darbo veiklą tyriau randasi Vilniaus centre Vienuolio g. 4. Tai jaunimo kavinė "Arabeska", dirbanti nuo 8 iki 21 valandos. Kavinėje yra 200 vietų, o per dieną joje apsilanko apie tūkstantis lankytojų. Kadangi lankytojų srautas yra pakankamai didelis labai svarbu mokėti teisingai organizuoti įmonės virtuvės veiklą, kad laiku ir tinkamai patenkinti svečių lukėsčius ir nepatirti netikėtų nuostolių.

Įvairiuose maitinimo įmonėse darbas yra skirtingas (skyriasi darbo krūvis, patiekalų pagaminimo laikas, kiekis, jų sūdėtingumas), todėl vis skirtingas yra tų darbų organizavimas ir planavimas.
Mano manymu, labai svarbu mokėti tinkamai parinkti reikalingus įrengimus ir įrankius, išdėstyti ir apskaičiuoti darbo plotą, numatyti reikiamų darbuotojų skaičių, jų patirtį ir kvalifikaciją. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-03-08
DalykasPramonės ir gamybos kursinis darbas
KategorijaPramonė ir gamyba
TipasKursiniai darbai
Apimtis19 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis150.26 KB
AutoriusSekunde
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas4
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Jaunimo kavines miltinio cecho darbo organizavimas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą