Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Toksikologija
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Toksikologija

  
 
 
123
Aprašymas

Metalų toksiškumas. Perdirbimo įtaka maisto produktų saugai. Kenksmingi junginiai susidarantys maisto produktus apdorojant ir laikant. Nitrozoaminai ir kiti nitrojunginiai. Policikliai aromatiniai angliavandeniliai. Bakterinės kilmės pavojai. Mikrobinių maistinės kilmės ligų apibūdinimas. Salmonelės (salmonella) maiste ir šios mikroorganizmo sukeltos ligos. Auksiniai stafilokokai (stafilococcus) ir jų sukelti apsinuodijimai. Botulizmas. Closstridium perfrigens. Kitų mikroorganizmų sukeliamos ligos. Virusinės maisto infekcijos. Kovos su mikrobinėmis maisto produktų ligomis priemonės. Galvijų spongioforminė encefalopatija (GSE) (smegenų kempinligė). Maisto produktų teršalai. Žemės ūkio chemizavimo medžiagos. Nitratai ir mineralinių trąšų įtaka jų kiekiui maisto produktuose. Pesticidai. Gyvulininkystės chemizavimo liekanos. Maisto priedai ir jų toksikologinis įvertinimas. Maisto priedų apibūdinimas. Mitybiniai priedai. Skonio ir aromato priedai. Kvapiosios medžiagos. Skonį stiprinančios medžiagos. Saldikliai.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-10-31
DalykasKita špera
KategorijaKita
TipasŠperos
Apimtis15 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis38.61 KB
Autoriuskriste
Viso autoriaus darbų7 darbai
Metai2005 m
Klasė/kursas0
Švietimo institucijaAleksandro Stulginskio universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Toksikologija11 [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Šperos
  • 15 puslapių 
  • Aleksandro Stulginskio universitetas
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą