Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Arbata, jos kokybė ir vertinimas

Arbata, jos kokybė ir vertinimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Arbatos istorija. Arbatmedis. Arbatos auginimas, gamyba ir vartojimas. Arbatos gamybos procesas: Vytinimas, Sukimas, Fermentavimas, Džiovinimas, Rūšiavimas. Arbatos rūšys ir klasifikacija: Žalioji arbata, Juodoji arbata, Oolong arbata, Baltoji arbata, Pu-erh arbata, Antroji arbata, Arbatos klasifikavimas. Arbatos kokybė ir jos vertinimas: Aromatas ir skonio buketas, Ryškumas ir skonis, Spalva ir stiprumas, Arbatos kokybės vertinimas. Tyrimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

38 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 44.8 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą